MTB-intro

Har du en MTB kan du være med her. På kurset prøve vi kræfter med helt enkelte MTB-øvelser og teknikker på Klosterhedens mange sjove spor. Du blive fortrolig med de mange sjove mulighed der er på en MTB på en sikker måde.

MTB for letøvede

Har du selv prøvet kræfter med skovveje og lette singeltrack, men mangler tips og tricks til de lidt større udfordringer, sving, krævende op- og nedkørsler, små drops m.v så er MTB for let-øvede kurset du skal på.

MTB - pisteviser

Vores naturvejler og MTB-entusiast viser jer rundt på Klosterhedens 80 km. spor. Turen er et magiterning af de bedste spor som plantagen byder på, kombineret med spændende natur- og kulturseværdigheder.

MTB -by night

Med en kraftig lygte på hjelmen tager vi ud at opleve hvorfor det ikke kræver dagslys at få gode oplevelser på MTB. Rutens sværhedsgrad tilpasser vi undervejs, så alle får fede oplevelser på MTB´en og af naturen i nattøj.

Bike, bæver og Burgogne

Brug en dag med MTB-kørsel, naturopleverser og lækker mad med kollegaer, venner eller familien. Med trætte cykelben laver vi en lækker aftensmad af lokale råvare, med inden vi sammen får et glimt af den sky bæver.

Bike og brøl

Kronhjordens brøl giver genlyd over hele plantagen i september og oktober – men det er vanskelig at opleve på tæt hold. På MTB eller alm. cykel nærmere vi os Klosterhedens kongen – uden at han forstyrres!

MTB til leje

Er I en gruppe, men ikke MTB´er nok, kan I sikkert komme afsted alligevel. Får vi besked i god tid, kan vi via vores samarbejdspartnere finder vi en løsning så alle kan prøver kræfter med MTB – kontakt os for flere oplysninger og priser.